Hyndolac
Paardenmelk capsules voor kat en hond
 

Om te bestellen klik op de banner of stuur een mailtje naar Phantom_of_Maine@hotmail.com

Hyndolac is een speciaal vervaardigd product op basis van gevriesdroogde paardenmelk, geschikt gemaakt voor toedienen aan honden en katten. Het is al heel lang bekend dat paardenmelk op de darmen, weerstand en huid van de mens een gunstig effect heeft. Aangezien de darmen van een kat en een hond heel anders werken dan die van een mens, heeft Drs. Ing. M. Feenstra net zo lang onderzoek gedaan naar verschillende productiemethoden en het effect hiervan tot zij de juiste formule vond om ook deze gunstige effecten bij honden en katten te bewerkstelligen.
Daarnaast is de melk van verschillende soorten raspaarden getest om er achter te komen welke soorten melk de beste resultaten boekten bij honden en katten. Deze rassen heeft Drs. Ing. M. Feenstra net zo lang met elkaar gekruist tot er krachtige paarden zijn ontstaan die precies die melk produceren met de vitaminen en mineralen die honden en katten nodig hebben om te herstellen van ziekten en een betere weerstand op te bouwen tegen bacteriŽn en virussen.
Ook de voeding die de paarden krijgen is van zeer hoogwaardige kwaliteit zodat deze de meest hoogwaardige melk produceren.
Daarnaast wordt er extra zorg besteed aan de conditie van de paarden. Om dit te bewerkstelligen heeft Drs. Ing. M. Feestra o.a. haar paarden ter beschikking gesteld voor therapeutische doeleinden voor bijvoorbeeld kinderen met gedragsproblemen die gebruik kunnen maken van een PGB (persoons gebonden budget).

Gebleken is dat Hyndolac weerstandsverhogend is voor honden en katten en daarnaast genezende werkingen bezit. Hyndolac is een gepatenteerd product.

Enkele ervaringen van Hyndolac gebruikers:
1: Er is Hyndolac toegepast op katten met korstjes over het gehele lichaam waar zij al jaren last van hadden, met Hyndolac was het binnen enkele weken stukken beter en nu totaal verdwenen.
2: Een cattery met veel virussen in de groep, die om die reden regelmatig eens een kitten verloor, heeft met Hyndolac geen tot slechts nog lichte problemen.
3: Een cattery Met Don Sfynxjes had vaak problemen met de kittens na de inentingen (zware entreacties). Don Sfinxen hebben vaak extra heftige reacties op inentingen. Met Hyndolac gaat het nu goed.
4: Er zijn al meerdere patiŽnten met astma. Deze katten gedroegen zich erg rustig, na gebruik van Hyndolac zijn de katten gaan spelen en zitten nu goed in hun vel.
5: Eťn klant heeft een kat die bloed plaste naast de bak, wat duidt op blaasontsteking. Zij is Hyndolac gaan proberen en na een dag of 3 was het bloed uit de urine verdwenen.
6: Een kat met een alvleesklier aandoening, waardoor deze diarree kreeg (verminderde weerstand) is nu diarree vrij met Hyndolac.
7: Diverse klanten die een Oosters korthaar kitten van dezelfde fokker in huis hadden gehaald, hadden meteen na overdracht problemen met hun kittens. Ze werden allemaal erg verkouden. Deze klanten hebben alles geprobeerd en meer dan Ä 2000 per persoon aan dierenartskosten en homeopathische middelen uitgegeven zonder resultaat. Daarna hebben zij als laatste redmiddel Hyndolac geprobeerd en het werkte, ze zijn de hemel te rijk. Eťn van de klanten heeft aangeboden referentie te zijn zodat hij persoonlijk zijn ervaringen met u kan delen. Heeft u hiervoor interesse dan kunt u zijn mailadres krijgen via Phantom_of_Maine@hotmail.com.
 

Eigenschappen van Hyndolac
Ter ondersteuning bij ziekten die gerelateerd zijn aan het immuunsysteem en/of het maag-darmkanaal van het dier, zoals atopie, voedselintolerantie, eosinofiele granulomen bij de kat, virale infecties en bij ontstekingen van bijvoorbeeld darmen, keel, blaas (FLUTD) en huid (hotspot) is Hyndolac een effectief middel.

Toediening
De inhoud van de capsule strooien over nat voedsel of oplossen in een beetje lauwwarm water.

Voor wie en wanneer
Toediening van Hyndolac kan ten aller tijden gedaan worden aan groot en klein (ook honden). Gezonde volwassen katten hebben over het algemeen voldoende afweerstoffen van zichzelf, dus voor die dieren is het geven van Hyndolac niet echt nodig, maar het is zeker ook nooit verkeerd. Hyndolac is volledig onschadelijk mits de dosering niet overschreden wordt. Aangeraden wordt preventief Hyndolac te geven aan dieren die een stressvolle situatie tegemoet zien, zoals een operatie, verhuizing, nieuw dier/kat in de groep krijgen, bevalling, herstel van een trauma (bijv. een breuk of wond), verblijf in pension of op een kattenshow geŽxposeerd worden.

Bij volwassen dieren die lijden aan tandvleesontsteking, gevoelige darmen, huidproblemen (ook voedselallergie), blaasgruis (alle patiŽnten die tot nu toe vanwege blaasgruis zijn behandeld met Hyndolac, zijn volledig genezen en hebben geen speciaal voedsel en/of medicijnen meer nodig, dosering 3 maal daags 1 capsule), Calici, Herpes, Parvo, enz. heeft Hyndolac een gunstig effect.
Bij darmproblemen (mits de oorzaak niet Giardia is of parasieten zijn), moet u ervan uit gaan dat na 3 weken de darmflora weer op pijl is en de klachten van diarree vanaf dat moment gaan verminderen of verdwijnen. Bij huidproblemen kan de aandoening de eerste 3 weken verergeren, pas daarna treedt herstel op. Pas na 3 tot 5 maanden kunt u in het geval van huidproblemen zeggen dat u het maximale resultaat hebt bereikt met Hyndolac.

Hieronder ziet u een hond met een huidaandoening. Bij zijn achterbeen is het duidelijk te zien.
Deze hond is op het moment van de foto aan antibiotica.

Hieronder een foto van dezelfde hond, die op het moment van de foto niet meer aan de antibiotica is,
maar wel aan de Hyndolac.

De onderstaande poes heeft ontzettend last van voedselallergie, op het moment van de foto's heeft zij pas 2 kuurtjes antibiotica gehad en kreeg uitsluitend hypo allergeen voedsel.

   

3 Maanden later heeft de kat geen medicijnen meer gehad, maar wel 2 maal daags 1 capsules Hyndolac.

Op de foto hieronder heeft de kat 3 1/2 maand Hyndolac toegediend gekregen, nu is het plek op de zijkant van de kop al dicht. Verwacht wordt dat de kat met 5 maanden genezen is.

 

Aangeraden wordt Hyndolac aan zogende kittens te geven vanaf 3 weken, vooral in grotere cattery's of in cattery's waar veel virussen heersen (al dan niet op dat moment zichtbaar), zoals Calici of Herpus of als kittens vaak dunne ontlasting hebben. Virussen blijven na besmetting in het bloed van volwassen katten aanwezig en kunnen gemakkelijk weer toeslaan op de desbetreffende kat en vervolgens kan deze kat de kleintjes besmetten. De kleintjes zijn veel kwetsbaarder dan de volwassen dieren. Daarnaast zijn zij de eerste weken niet ingeŽnt waardoor zij niet of weinig resistent zijn tegen virussen zoals niesziekte. Denk hierbij als voorbeeld aan een koortsblaar bij mensen, deze komt ook telkens terug als wij een verminderde weerstand hebben. Het herpus virus zit in het bloed. Bij toediening van Hyndolac vanaf 3 weken wordt besmetting bij de kittens tegengegaan of minimaliseert Hyndolac de symptomen.
Toelichting: Vanaf de leeftijd van 2 weken begint de afweer die in de moedermelk zit langzaam af te nemen. Bij week 6 is de afweer helemaal verdwenen uit de moedermelk. Zodoende zie je vaak dat kittens vanaf ongeveer 5 weken beginnen te kwakkelen als er veel virussen en bacteriŽn in de omgeving heersen. Dit gebeurt vooral in grote groepen katten, bijvoorbeeld in cattery's. Hyndolac neemt vanaf 3 weken de afweerstoffen van de moedermelk over. Daardoor wordt ziekte door virussen en ook door bacteriŽn geminimaliseerd.

Ook moederloze kittens kunnen zeer positief profiteren van het toedienen van Hyndolac. Aangezien zij de afweerstoffen die in moedermelk zitten missen, is Hyndolac een uitstekende vervanging hiervoor. Hyndelac is geen vervanger voor kittenmelk, het dient toegevoegd te worden aan de lauwwarme kittenmelk.

Dosering voor katten
Stuur een mail naar: Phantom_of_Maine@hotmail.com

Bewaren
Hyndolac kan in de koelkast tot maximaal 2 graden Celcius tot enkele maanden na productiedatum worden bewaard. Aangeraden wordt het in de vriezer te bewaren -18 graden Celcius, op deze manier is het wel tot 2 jaar na productiedatum bruikbaar te houden. Het is dus een gemakkelijk product om preventief in huis te hebben.

Hoe te verkrijgen en wat kost het
Raadpleeg onze webwinkel www.defendacat.com

Via Phantom_of_Maine@hotmail.com kunt u altijd extra vragen stellen. U krijgt doorgaans binnen 24 uur antwoord, meestal vaker. Hebt u na 24 uur geen antwoord gekregen, stuur dan een mail naar Phantomcattery@yahoo.co.uk
Wij vinden het fijn als u uw ervaringen met Hyndolac met ons deelt.