Kitten 3 is een katertje
Squiddy's Mayhem DiVito (roepnaam Igor)
Kleur: Rood zilver gestreept met wit
Geboren: 4 februari 1.42 uur en 80 gram

Dit schattige mannetje Igor, waarvan wij altijd hebben gezegd dat hij een meisje moest worden vanwege zijn aandoenlijkheid, is ook, toevallig op dezelfde dag als het overlijden van zijn broertje GeoVanni, (20 juni 2010) overleden aan een virus en/of immuunsysteemprobleem ziekte.
De eerste dagen na verhuizen was Igor zo gestrest dat het ons vreemd leek dat hij geeneens een traanoog, diarree of loopneus opgelopen had, maar toch was het zo. Het ging allemaal ontzettend voorspoedig, hij wende snel aan zijn nieuwe vriendjes.
 Maar ineens werd hij een paar weken later ziek, wou niets meer... het was een kort ziekbed.
 Toen we de mail kregen dat Igor ziek was, heb ik meteen gebeld vanwege wat broertje GeoVanni was gebeurd en heb meteen aangeraden met spoed naar de dierenarts te gaan ook al was het zondag. Maar helaas was het sterfproces al in werking gegaan, het ging zo snel.

Wendy en Michel, na het tragische overlijden van Igor's broertje RicoCo en nu ook nog het verlies van Igor, zijn wij met stomheid geslagen. Hoe kan zoiets nu zulke lieve mensen treffen... Wij hebben het jullie voor 200% gegund. We hopen dat jullie met de donderstraal Dudley uit het nestje van Eliya en Rover meer geluk zullen hebben. Volgens ons vergaat onkruid niet, houd jullie maar vast aan hem, al heeft hij adhd en is hij een ongeleid stuk projectiel.

Wij verzekeren jullie ook dat er met Littlefoot niet meer gefokt zal worden, gezien hij 2 nestjes heeft gemaakt en beide niet goed waren. Helaas is er nog een nestje op komst van Ayana, we houden ons hart vast, maar voor hetzelfde wordt dit een perfect nest. Ondanks dat en ondanks dat hij nooit ziek is geweest wordt Littlefoot deze week toch gecastreerd om verdriet voor andere mensen te besparen, we durven het niet meer aan.

Heel veel sterkte met dit niet in woorden te vatten gebeuren plus het verlies van Ricoco, die jullie net als Igor in jullie hart gesloten hadden. Jullie hebben kaarsjes gebrand voor Ricoco en we weten zeker dat jullie dat nu ook doen voor Igor, een super geweldig gebaar voor het mannetje wat wij met liefde grootgebracht hebben voor jullie.
Helaas mocht het niet zo zijn... We zijn zo verdrietig en leven met jullie en de baasjes van GeoVanni mee....

 

15 weken
  

   

13 1/2 week
   

     

11 1/2 week
   

   

10 1/2 week
  

9 1/2 week
   

9 weken
   

8 weken
   

7 weken
   

   

Bijna 6 weken
   

   

5 weken
   

4 1/2 week
   

   

   

3 1/2 week
   

  

2 1/2 week
   

13 dagen
   

6 dagen oud
   

Terug